Kledinglijn Jeugd

Als jeugdbestuur streven we  naar vooruitgang en verdere professionalisering. Uitstraling en uniformiteit zijn hierbij codewoorden. Daarom heeft de jeugdwerking beslist om een meerjarige samenwerking aan te gaan met Joma. Samen met Joma hebben we een kledinglijn uitgewerkt exclusief voor KFC Meer. Daarnaast kan u ook diverse sportartikelen kopen via de webshop van Joma. Uiteraard bevat zowel onze kledinglijn als de catalogus van Joma een breed gamma aan producten. Een overzicht van onze specifieke clubkledij, bestelprocedures en bestelformulieren vindt u hieronder. Dankzij onze samenwerking kunnen wij interessante kortingen geven tot 30% en meer.

Uiteraard is sponsoring een cruciaal element in heel dit verhaal. Zonder onze sponsor ArteZ bvba was dit allemaal niet mogelijk geweest. Het logo van deze firma zal dan ook de achterkant van de trainingspakken, regenjasjes en coachjassen sieren. Natuurlijk hopen we dat vele anderen het goede voorbeeld van ArteZ bvba zullen volgen en zich ook engageren om bijvoorbeeld een wedstrijdshirt of vrijetijdspolo van een bepaalde ploeg te sponsoren.

Er zijn mogelijkheden genoeg, dus aarzel niet om iemand van het jeugdbestuur hierover aan te spreken. We werken graag met jullie samen aan de verdere uitbouw van dit mooie verhaal!

We hopen dat jullie massaal gebruik zullen maken van onze nieuwe kledinglijn en uiteraard zijn we steeds bereikbaar voor verdere vragen en/of suggesties!

Het jeugdbestuur van KFC Meer

Lijst van beschikbare kledij: Kledinglijn

Uitleg bestellingen | Flyer

 Maattabel