Jeugdnieuws
Weekend van 19-20-21 oktober :
16 okt 2018 om 10:19:16

Brief van Voetbal Vlaanderen :
14 okt 2018 om 10:14:59


Brussel, 12 oktober 2018.

Aan de verantwoordelijken van alle clubs van Voetbal Vlaanderen,

Aan de voetbalclubs van Hogere Afdelingen, aan de provinciale clubs,

 

Aan de recreatieve voetbalclubs, futsalclubs, minivoetbalclubs,

 Het zijn turbulente voetbaldagen én het plaatje is niet om fier op te zijn. Daarom richten we ons met dit schrijven tot jullie allen, met de vraag de volgende dagen, weken,maanden en jaren nog meer de kaart van fair play en ethiek uit te dragen. De sport en voetbal in het bijzonder verdienen dat.

Net in de ‘Week van de Officialkomen een aantal zeer spijtige zaken naar voren.

 Daarom onze concrete vraag om de scheidsrechters, die dit weekend of mogelijk pas de dagen nadien bij jullie op bezoek komen, een hart onder de riem te steken. Geef hen een aanmoediging in plaats van een misplaatste opmerking. Geef hen een schouderklop in plaats van mogelijk sarcasme. En waarom geef je gewoon zelfs niet een bloemetje.

Doe het voor hem of haar, maar ook voor jezelf en je club, doe het voor ons voetbal.

#weekvantheofficial #bedanktscheids #VoetbalVlaanderen

 De missie en visie van Voetbal Vlaanderen zijn duidelijk. Wij willen een correcte sport.

Voetbal Vlaanderen dankt en steunt nu meer dan ooit haar scheidsrechters. Zonder hen is er geen voetbal.

Samen blijven wij verder werken aan een mooie sport. Voetbal Vlaanderen staat voor ethiek in de sport, altijd en overal.

Voor alle spelers, onze supporters, trainers, bestuurders,… en voor onze duizenden scheidsrechters.

Breng onze sport niet in diskrediet. Ga voor clean voetbal. Veel voetbalgenot.

 

Gilbert Timmermans, Benny Mazur

Voorzitter Secretaris-generaal

 

Aangifte van ongeval :
21 sep 2018 om 09:46:41

Indien een speler tijdens een wedstrijd of training een kwetsuur oploopt waarbij tussenkomst van ziekenhuis/dokter vereist is , dient er een formulier ingevuld te worden voor de verzekering .

Dit zijn nieuwe formulieren ( gewijzigd in kader van de privacy-wetgeving ) . U kan deze downloaden via deze website . Ga naar tag  " jeugd " verder naar "nuttige info " . Daar kan u dit formulier zelf drukken .

De behandelende arts dient dit in te vullen , (belangrijk dat ge dit document op dat moment bijhebt) waarna het vervolledigd wordt door onze secretaris/GC Marc Dufraing .

Trainers/afgevaardigden zouden dit formulier steeds bij zich moeten hebben . Zij kunnen een exemplaar krijgen vanaf zaterdag eerstkomende . Ze liggen voor u klaar in de vergaderzaal .

Tussenkomst van ziekenkas in lidgeld van KFC Meer :
05 sep 2018 om 10:03:50

De ziekenkas betaalt een gedeelte van het jaarlijkse lidgeld van een sportclub terug .

U dient hiervoor een formulier in te vullen , eventueel ook een etiket te plakken op dit formulier .

Deze formulieren zijn te verkrijgen bij uw ziekenkas , u kan deze ook van het internet halen via de website van de ziekenkas.

U heeft ook een handtekeing nodig van KFC Meer , dus u kan deze formulieren ingevuld bezorgen aan KFC Meer , het liefst aan onze secretaris Marc Dufraing . Voor eventuele vragen hieromtrent kan u ook bij hem terecht .

 

Jeugdtrainers voor seizoen 2018 - 2019
27 jul 2018 om 10:16:30

Zoals velen onder jullie weten was het vinden hiervan dit jaar een helse klus . Maar achter de schermen wordt er naarstig gewerkt aan oplossingen. Als we dit schrijven zijn er contacten met mogelijke mensen om de laatste gaten op te vullen . Om u toch al een idee te geven waar we staan , hieronder al een stand van zaken :

U17   Seb Laurijssen en Rob Dictus
U16Dames   Guy de Bie
U15   Jef Scheynen
U13   Benny Aerts
U11A   Rik Aerts en Jo Donckers
U11B   Kurt Voet en Liesbeth Brosens
U10   Jan en Roger Koyen
U9    Tom Deckers (en Jef Meeusen ?)
U8    Stef Hessels en Lars Kerstens
U7    Anke Brosens

Ook wordt er werk gemaakt om hier voor alle ploegen goede begeleiders/afgevaardigden te hebben zodat niet alleen de trainingen maar ook de wedstrijden vlot verlopen . Uiteraard staan hier voor deze mensen de juiste voordelen tegenover .

 

 

1 ste Klusjesdag op zaterdag 16 juni :
17 mei 2018 om 10:03:51

We gaan onze terreinen weer in orde maken voor een volgend seizoen . Hiervoor nodigen wij ieder uit om een handje toe te steken .

We beginnen zaterdag 16 juni om 09.00 uur op het oud voetbalterrein .

Nu al willen wij deze helpers bedanken voor hun tomeloze inzet .

Jaarlijkse BBQ op zaterdag 02 juni 2018 :
17 mei 2018 om 09:52:55

Graag nodigen wij iedereen uit op onze jaarlijkse barbecue die doorgaat op zaterdag 02 juni aanstaande met in de loop van de avond diverse huldigingen .

Gelegenheid tot eten van 18.00 uur tot 21.00 uur . Voor de barbecue dient men wel vooraf in te schrijven en te betalen . Voor volwassenen (4 stukken vlees) bedraagt de prijs 15 euro en voor kinderen (2 stukken vlees) bedraagt de prijs 10 euro . Inschrijvingen kunnen tot en met zondag 27 mei bij Cor de Bie en Louis van Doninck .

Wij hopen op een talrijke opkomst .

1 mei tornooi : U10 en U11
01 mei 2018 om 17:25:08

Vandaag vond het traditionele 1 mei tornooi plaats voor de U10 en U11 ploegen.

Bij de U10 mochten we volgende ploegen verwelkomen : KFC Meer, KFC Arendonk Sport, Vlimmeren, Brecht SK, KFC Turnhout, K. Achterbroek VV, Hoogstraten VV en KFC Meerle.

Er stond geen maat op de jongens uit Brecht en de U10 van Brecht SK mochten dan ook verdiend poseren met de gewonnen trofee :

Bij de U11 kwamen volgende teams naar Meer afgezakt : KFC Meer, KFCE Zoersel, KVV Dosko, KFC Meerle, Oostmalle Sport, FC Sint-Jozef en Hoogstraten VV.

Na een spannende finale wonnen de jongens en meisje uit St. Jozef Rijkevorsel nipt van hun leeftijdsgenoten van KFCE Zoersel. Zij waren dan ook super blij met hun tornooizege :

Dank je wel aan alle deelnemende ploegen en alle vrijwilligers die er mee voor zorgden dat ook deze editie wederom nagenoeg vlekkeloos en sportief kon verlopen.